2014. aug 05.

Így asszimiláld a kisebbségedet

írta: Csonka Ákos
Így asszimiláld a kisebbségedet

 

Beolvasztási kisebbségpolitikai-útmutató kezdő nemzetállamot építőknek.

Manapság gyakran előfordul, hogy különböző tranzakciókon keresztül kisebb-nagyobb területekhez, országokhoz juthat az ember. Ugyan még anno a gyarmatosítás idején ez egy egész jó biznisz volt, de mára be kell látni, megkopott a fénye. Arról már nem is beszélve, hogy a birtokodba hullott területen különböző nemzeti közösségek, etnikumok élnek, saját elmondásuk alapján őshonosan, több ezer éve. Egy ilyen nehéz gazdasági helyzetben az alapvető kizsákmányolási tendenciákat is alig-alig lehet kivitelezni. Ezért a leghasznosabb, ha mihamarabb felszámolod őket, ám megsemmisíteni semmiképpen sem ajánlott, mivel humánerőforrásként nagy szükséged lesz rájuk a jövőben.

Összeállításunkban kezdő diktátoroknak, oligarcháknak, kormányfőknek, államelnököknek készítettünk tíz pontos módszertani útmutatót.

1. Számold fel a gondolkodó, irányító réteget

Ha nincs, ki megmondja a tutit a kisebbségednek, magától nem jön rá. Arra mindenképp figyelj, hogy az önálló gondolkodás illúzióját mindvégig magukénak érezzék és hirdessék.

2. Akiket nem sikerült a fenti módszerrel felszámolni, azoktól vagy szabadulj meg (börtönözd be, utasítsd ki az országból stb.) vagy izoláld a társadalomtól

Korábban bevett módszer volt a kitoloncolás, lakosságcsere, de mára ez már kevésbé alkalmazott. A bebörtönözés, megfélemlítés, elhallgattatás stb. azonban örökzöld, használhatod nyugodtan. Csak tudd lekommunikálni, és ügyelj rá, hogy ne váljanak mártírrá, mert az kontraproduktív. Ajánlott módszer az elhiteltelenítés, lejáratás, valótlan rágalmakkal nevetségessé tétel, amelyek miatt elfordul tőlük a társadalom.

titulka1-1

Robert Kalňák belügyminiszter Malina Hedvig összefirkált blúzával. (kép: sme.sk

3. Gazdaságilag izoláld és ignoráld azt a térséget, ahol a célcsoport él

Senki sem fogja (rajtuk kívül) számon kérni, hogy ínséges időkben nem oda irányulnak a beruházások. Kínálj fel viszont a többségi nemzet által lakott területeken munkalehetőségeket, ahol a fiatalok letelepedhetnek, és beolvadhatnak. A végén még jó fej is leszel.
Kitűnő alkalmazás ennek ellentéte is, vagyis

4. Látványosan ruházz be a té...

A cikk folytatásához kattints ide: 

Olvasd tovább itt:

- See more at: http://korkep.sk/cikkek/politika/2014/07/31/igy-asszimilald-a-kisebbsegedet#sthash.ffgE4Rop.dpuf

 

 

Szólj hozzá