2014. dec 31.

Egészséget és autonómiát!

írta: Csonka Ákos
Egészséget és autonómiát!

Az év utolsó pillanatait szerettei körében tölti az ember. Ilyenkor véget ér a rohanás, megáll az idő, és alkalmunk nyílik gondolataink rendszerezésére, tetteink értékelésére, hálánk kifejezésére, valamint bűneink megbánására. Ez történik családon belül, munkahelyeken, baráti körökben és bizony erre kerül sor az olyan szervezeteken belül is, mint a mi ki közös családunknak, a mi kis baráti körünknek tekinthető Via Nova Ifjúsági Csoport. 

via_uj_ev.jpg
Szeretném hát megragadni az alkalmat, hogy az év utolsó harmadának eredményeit figyelembe véve, megköszönjem a munkát mindenkinek, aki segítette szervezetünket az önkormányzati választások során, kiemeljem mindazok bátorságát, akik vállalták a megmérettetést és gratuláljak mindazoknak, akik sikerük által a Via Nova hírnevét is öregbítve képviselői, illetve polgármesteri mandátumhoz jutottak. Köszönjük! 

2014 utolsó heteiben, hónapjaiban sem tétlenkedtünk. Székelyudvarhelytől Visegrádig számos helyen képviseltek bennünket tagjaink, és a Miklós napi, illetve karácsonyi mulatságok, versenyek, vetélkedők újabb színt és sok vidámságot hoztak a mindennapokba. Egy eseménydús év méltó zárását hozta a december. 

Nem marad más hátra, mint hogy az év közös pillanatait megőrizve, a munkát megköszönve önfeledt szilveszterezést és magánéleti, szakmai, valamint közösségi sikerekben gazdag új esztendőt kívánjak mindenkinek! 

2015-ben folytatjuk együtt, az Új Úton!

Gubík László

Szólj hozzá