2018. sze 18.

Városi konzultációt hirdet az MKP Zselízen

írta: Csonka Ákos
Városi konzultációt hirdet az MKP Zselízen

„Az MKP, mint a városi képviselő-testület legerősebb, egyedüli frakcióban működő politikai ereje és szervezetben működő pártja számára fontos a lakosság város ügyeivel kapcsolatos véleménye. Ezért úgy döntöttünk, hogy a következő ciklusra vonatkozó választási programunkat a lakossággal együttműködve kívánjuk összeállítani. Erre széleskörű konzultációt hirdetünk, melynek során mindenki kifejtheti véleményét arról, milyen feladatok alkossák választási programunk sarkalatos pontjait, melyek azok a területek, amelyek fontossági sorrendben fejlesztendőek városunkban” – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

zseliz.jpg

„A kérdőív 10 kérdést tartalmaz, ami az úthálózatot, a város kínálta munkalehetőségeket, településünk arculatát, lakossággal folytatott kommunikációját, kulturális, szórakozási, sportolási lehetőségeit, turisztikai kihasználtságát, vállalkozási környezetét és adóterheit taglalja. Nem tudok róla, hogy volt-e valaha ilyen itt, pedig lényegében ez a demokrácia lényege” – árulta el a kezdeményezésről Csonka Ákos, az MKP helyi szervezetének elnöke.  

Az anonim kétnyelvű kérdőíveket nyomtatott formában eljuttatják minden háztartásba, de online is kitölthetőek. Aki papíron kívánja visszajuttatni, bedobhatja a Delfin papírüzletben, a Bambino bababoltban és más helyek az erre a célra kihelyezett urnába október 10-éig.

Online pedig ezen a linken érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/19cx7dEvhyjsd0_JhQO-3ZmmF5FoPd1lE5HINd-mMSP4/edit

Alakítsuk együtt Zselíz jövőjét, mert SIKERT CSAK CSAPATBAN LEHET ELÉRNI! – zárul a közlemény.

Szólj hozzá