2018. okt 16.

Juhász Andrást támogatja az MKP Zselízen

írta: Csonka Ákos
Juhász Andrást támogatja az MKP Zselízen

Az MKP zselízi alapszervezete határozatban foglalt állást, hogy a jelenleg is hivatalában lévő polgármestert, Juhász Andrást támogatja a november 10-én esedékes önkormányzati választáson.

img_5920-side.jpg

Tekintettel, hogy nem állítottunk saját polgármester-jelöltet, úgy határoztunk, hogy megvárjuk a jelöltség benyújtásának határidejét. Majd miután a városi választási bizottság is jóváhagyta a jelöléseket, vált hivatalossá az indulók kiléte. Más megkeresés is érkezett az irányunkba, de az eddigi együttműködésből kiindulva, az értékrendet és a programot egyeztetve egyedül a jelenlegi polgármester, Juhász Andrással és programjával egyeztethető össze az, amit az MKP képvisel, így egyértelmű volt a döntés. A taggyűlés egyöntetűen, ellenszavazat nélkül állít ki a polgármester úr mellett.

Az együttműködési megállapodásunk értelmében a támogatás nem egyoldalú, hanem oda-vissza alapú.

Hiszem, hogy Zselíznek stabilitásra, biztonságra és kiszámíthatóságra van szüksége, nem pedig állandó jellegű egyénieskedésre és veszekedésre. Láttuk már párszor – akár más testületek példáin -, mit eredményez és milyen nehézségeket feltételez, ha nagyon sokszínű a testület, könnyen akár meg is béníthatja egy önkormányzat munkáját. Ezt mindenképpen el szeretnénk kerülni, ezért az MKP képviselő-jelöltjei csapategységet, stabilitást és kiszámítható fejlődést kínálnak a választóknak, ezt testesíti meg idei kampányszlogenünk is, A SIKERHEZ CSAPAT KELL!

A siker érdekében együttműködési megállapodást kötött egymással Most-Híd és MKP Zselízen

Az MKP zselízi helyi szervezetének elnöke, Csonka Ákos és a Most-Híd járási elnöke, Csudai Róbert együttműködési megállapodást kötött az önkormányzati választásokra Zselízen.

Mindkét párt Juhász András jelenlegi polgármestert támogatja a választáson. Az MKP 10, a Most-Híd egy képviselőjelöltet állított a 12 tagú képviselő-testületbe. A felek megegyeztek abban és kinyilatkoztatták, hogy céljuk az elkezdett zselízi fejlesztések folytatása, aminek feltétele az operatív együttműködés és egymás kölcsönös támogatása. 

„Hisszük, hogy a zselízi választópolgárok nyugalmat és stabilitást kívánnak, nem pedig kisded harcokat, amiket egyes képviselők és képviselő-jelöltek folytatnak egymással, illetve a jelenlegi polgármester ellen. Zselíznekkiszámíthatóságra, határozott vezetésre és eredményekre van szüksége. Ezt a jelenlegi polgármester és a két párt jelöltjei tudják garantálni, ezért az összefogásunk szükségszerű” – áll Csonka Ákos és Csudai Róbert által ellenjegyzett nyilatkozatban.

Szólj hozzá